USA Konfekture

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-185 af 185

Side
pr. side
 1. Junior Mints
  Rating:
  0%
  24,95 DKK
 2. Whoppers Box
  Rating:
  0%
  24,95 DKK
 3. Oreo Original
  Rating:
  0%
  22,00 DKK
 4. M&M's Crispy
  Rating:
  0%
  41,95 DKK
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-185 af 185

Side
pr. side

Amerikansk slik

Har du nogensinde hørt om Nerds? Har du smagt en Fanta Juicy Gel? Måske trænger din morgenbolle til Nutella med dobbelt kakao? Amerikansk slik er kendetegnet ved, at der findes utroligt mange spændende slags og varianter, som mange udlændinge højst sandsynligt aldrig har hørt om. Det er lækkert, sødt, sjovt og ikke mindst anderledes.


Vi har også et stort udvalg af andre amerikanske varer – for eksempel en originalDr. Pepper eller en af de mange varianter af den. Nu behøver du ikke længere være ærgerlig over, at du ikke kan få det, streamerne på YouTube reklamerer for. Du kan bestille det hele online og få leveret lige til døren. Udforsk vores store udvalg og få din bid af USA sendt hjem til dig.

Amerikanske snacks - slik, chips og sodavand lige til at tage ned fra online-hylden

Det amerikanske marked er langt større end det danske, og det gælder i særdeleshed også udvalget af amerikanske snacks. Har du nogensinde besøgt et amerikansk supermarked og har skullet vælge mellem alverdens slik og chips? Så ved du, hvad vi taler om.
For at tage et eksempel findes der herhjemme omkring 3 forskellige slags M&M’s i de fleste butikker. I USA kan du vælge mellem mindst 8 forskellige M&M's, og det er endda foruden den helt almindelige med chokolade.

Udvalget er noget helt andet “over there”, og det gør shopping lidt mere spændende end i din lokale dagligvarebutik. Vi har samlet nogle af de mest lækre og spændende amerikanske varer til dig her, så du også kan nyde nogle af varerne uden selv at skulle importere dem fra USA. Hvis du ikke kan flytte dig til Amerika, kan vi flytte det mest spændende udvalg fra Amerika til dig!

Kæmpe udvalg af amerikansk slik

Det er lige ved, at antallet af forskellige slags amerikansk slik overstiger antallet af beboere i et mindre europæisk land. Det er muligvis en lille overdrivelse, men der findes i al fald så meget forskelligt amerikansk slik at vælge imellem, at det ville være umuligt at liste det hele udførligt. Derfor har vi valgt det, vi synes er bedst, ud for dig.

Chokolade er eksempelvis en rigtig stor kategori inden for amerikansk slik. I denne kategori finder du mange af de gamle kendinge fra herhjemme, såsom Mars, Twix, Bounty, Dumle, KitKat, Marabou og mange flere. Selvom du måske tænker, at de sædvanlige mærker er lidt kedelige, når nu du er på opdagelse, findes der i USA så mange flere spændende varianter inden for den samme slags chokolade. Mange flere end vi kender til fra herhjemme. En Twix bar kan du f.eks. også få med peanutbutter og cookies. Og M&M’s kan du få med mandel eller mint.

Du finder selvfølgelig også amerikansk slik og chokolade, som vi ikke kender til her i Danmark, men som er klassikere i USA.Brach’s Candy Corn er meget populært som Halloween-slik i USA. Slikket er fremstillet med ægte honning og er skabt helt tilbage i 1911, så det er altså virkelig en amerikansk klassiker, vi har med at gøre her. Det skal da prøves, når du er i gang med at udforske lækkerierne fra den anden side af atlanten!

Du finder også amerikansk slik og chokolade, som vi ikke kender til her i Danmark.3 Musketeer chokoladebaren er meget populær i USA. Den kan sammenlignes med den klassiske milkyway chokoladebar, med den bløde nougatmidte overtrukket med mælkechokolade og et fint lag karamel. 3 Musketeer baren indeholder dog ikke karamel. 

Du finder også Whoppers hos online-kiosken. Denne amerikansk slik kan sammenlignes med Malters produceret af Mars. Samme lille kugle af sprød kiks overtrukket med mælkechokolade. Mange hævder dog, at Whoppers smager bedre end konkurrenten.

Af andet amerikansk slik finder du Nerds, de frugtige små stykker slik i alle regnbuens farver,Skittles, som næppe behøver en introduktion eller Twizzler, lakridsstængerne med forskellige frugtige smage. 

Som du nok allerede nu kan fornemmer, er der hos Online-Kiosken masser af amerikansk slik at vælge mellem.

Hvad enten du søger slik du kender fra Danmark, amerikanske variationer af den slik du kender, eller det er noget helt nyt amerikansk slik, finder du det store udvalg her hos os. 

Amerikanske chips - crispy og krydret

Vi fører ikke bare amerikansk slik. Du finder også amerikanske chips hos Online-Kiosken. Her finder du blandt andetChipoys Chile Limón, som er en lækker tex-mexblanding af majschips med chili og lemonsmag. Der er et lille “intensity”-mærke på posen, så vær beredt!

Pringles chips er så lækre nogle hapsere, at vi også er nødt til at have dem til at repræsentere deres hjemland i forskellige smagsvarianter. Af favoritter kan vi blandt andet nævne “Tortilla Spicy Chilli Chips” eller “Cheese & Onion Chips”, og hvis du er træt af dine gamle kendinge, kan du altid prøve Parmesan & Roasted Garlic-varianten!

Vi kommer ikke udenom amerikanske chips uden at have ekstremerne med – og de indeholder for det meste chilipeber. Der er flere eksempler på nogle helt ekstremt stærke chips, hvorHot Chip Challenge sprænger skalaen. Det er ikke en chip for svage sjæle! Når vi skriver “chip”, er det helt i overensstemmelse med sandheden. Inde i den kisteformede æske finder du chipsene pakket ind enkeltvis, for det er simpelthen ikke fysisk muligt at indtage mere end én af gangen. Skal du lave en chips-challenge med dine venner, er dette den ultimative udfordring!

Sødt og læskende amerikansk sodavand

Er du vild med amerikansk slik og amerikanske chips, er du sikkert også vild med amerikansk sodavand og læskedrikke. Også her har vi et stort udvalg af søde og forfriskende drikke fra USA. Det er blandt andet her, du finder den ikoniske læskedrik,root beer. Root beer deler vandene, men for mange er den søde og let perlende drik en lækker forfriskning, og samtidig er den et godt alternativ til de mange andre velkendte amerikanske sodavand.

En anden ikonisk amerikansk sodavand er Dr. Pepper. Selvom der er kirsebær i, må den på ingen måde forveksles med en Cherry Coke. Den indeholder nemlig også 21 andre smagsstoffer end cola og kirsebær! Dr. Pepper har en smag, der nærmer sig marcipan, men brusen gør, at den søde smag ikke bliver overdøvende.

Monster Energy er også en klassiker fra USA, som kan være med til at give et boost i din hverdag, eller til at performe, når det virkelig gælder. Indholdet af koffein er enormt højt, og derfor også noget, du skal være påpasselig med at indtage for meget af. 

Vi forhandler også Gatorade, som nok mest er kendt fra amerikansk sport, hvor atleter sveder meget, og derfor indtager elektrolytter for at opretholde balancen i kroppen. Sved er ikke bare vand, der forlader kroppen; det er også salt og andre næringsstoffer, som kroppen har brug for for at fungere og performe optimalt.

Du finder selvfølgelig også mange andre varianter af læskedrik fra USA, som du kan prøve løs af. Trænger du til at eksperimentere, har vi også etBubble Tea startup kit, så du selv kan prøve at lave varianter af den søde læskedrik, der er blevet helt utroligt populær herhjemme.

Hold en overdådig Super Bowl eller skab den perfekte temafest med amerikansk slik

Hvis du skal holde en amerikansk temafest, eller skal have vennerne over til Super Bowl, kan du lige så godt gå linen ud. Her er det nærmest oplagt at køre et helt gennemført tema, hvor alt man spiser eller drikker kommer fra USA. Derfor gælder det bare om at fylde den virtuelle indkøbskurv op med amerikansk slik, sodavand, chokolade og andre lækkerier.

Vi tør næsten godt garantere, at dine venner bliver imponeret af, hvor gennemført det er, og overraskede over nogle af de spændende smagsoplevelser man kan have med amerikansk slik.

Køb amerikansk slik, chips eller sodavand - Leveret direkte til døren

Vores store udvalg af amerikanske slik og andre søde sager kan føle som et helt slaraffenland, og du skal bare slå dig løs i vores amerikanske online supermarked. 

Er du på udkig efter amerikansk slik, amerikanske chips eller amerikansk sodavand, så har vi det hele. Har du spørgsmål angående dit køb eller til nogle af vores amerikanske varer, er du velkommen til at kontakte os i vores åbningstider. Køb dine amerikanske varer i dag, og du får dem leveret lige til din hoveddør - fra USA til Danmark.

Når du køber hos Online-kiosken kan du altid være sikker på lynhurtig levering, så du ikke skal udskyde den lækre smagsoplevelse længere end højest nødvendigt.

Vi tilbyder dag-til-dag levering gennem PostNord, og hvis du køber for mere end 699,-, er leveringen også på vores regning.