USA Konfekture

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-234 af 234

Side
pr. side
 1. Cadbury Twirl
  Rating:
  0%
  14,95 DKK
 2. Jujyfruits
  Rating:
  0%
  24,95 DKK
 3. Junior Mints
  Rating:
  0%
  24,95 DKK
 4. Whoppers Box
  Rating:
  0%
  24,95 DKK
 5. Oreo Original
  Rating:
  0%
  22,00 DKK
 6. M&M's Crispy
  Rating:
  0%
  41,95 DKK
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-234 af 234

Side
pr. side

Amerikansk slik

Er du også vild med amerikansk slik? 

Så vil du glæde dig over, at du her på siden finder et stort udvalg af lækkert, sødt, sjovt og anderledes amerikansk slik. Vi har også et udvalg af andre amerikanske varer, som f.eks. den meget berømte drik Dr. Pepper.

Så nu behøver du ikke længere at fylde din kuffert til hjemturen, med alt det amerikanske slik, chips og sodavand du savner, når du har har været i USA. Du kan bestille det hele online og få det leveret lige til døren. 

Udforsk vores brede udvalg, og få din bid af USA sendt hjem til dig.

Amerikanske Varer - køb slik, chips og sodavand fra USA her

Det amerikanske marked er langt større end det danske, og det gælder særligt også udvalget af amerikanske varer. Har du nogensinde besøgt et amerikansk supermarked og har skulle vælge mellem alverdens slik og chips? Så ved du, hvad vi taler om.

Lad os give et eksempel. Herhjemme findes der omkring 3 forskellige slags M&M’s. I USA kan du vælge mellem mindst 8 forskellige M&M's, og det er endda foruden den helt almindelige med chokolade. 

Størrelsesforholdet er noget helt andet “over there”, og det gør shopping lidt mere spændende end i din lokale dagligvarebutik.

Vi har samlet nogle af de mest lækre og spændende amerikanske varer til dig her, så du også kan nyde nogle af varerne uden at skulle flyve fra Danmark til USA. Vi har gjort det nemt for dig ved at gøre det amerikanske supermarked online.

Kæmpe udvalg af amerikansk slik

Det er lige ved, at antallet af forskelligt slags amerikansk slik overstiger antallet af et mindre europæisk land. Det er muligvis en lille overdrivelse, men der findes i hvert fald så meget forskelligt amerikansk slik at vælge imellem, at det ville være umuligt at liste dem alle udførligt.

Chokolade er eksempelvis en rigtig stor kategori inden for amerikansk slik. I denne kategori finder du mange af de gamle kendinge fra herhjemme, såsom Mars, Twix, Bounty, Dumle, KitKat, Marabou og mange flere. Men selvom du kender navnet, findes der også et utal af varianter inden for den samme slags chokolade. Mange flere end vi kender til fra herhjemme. En twixbar kan du f.eks. også få med peanutbutter og cookies. Og M&M’s kan du få med mandel eller mint.Du finder også amerikansk slik og chokolade, som vi ikke kender til her i Danmark.3 Musketeer chokoladebaren er meget populær i USA. Den kan sammenlignes med den klassiske milkyway chokoladebar, med den bløde nougatmidte overtrukket med mælkechokolade og et fint lag karamel. 3 Musketeer baren indeholder dog ikke karamel. 

Du finder også Whoppers hos online-kiosken. Denne amerikansk slik kan sammenlignes med Malters produceret af Mars. Samme lille kugle af sprød kiks overtrukket med mælkechokolade. Mange hævder dog, at Whoppers smager bedre end konkurrenten.

Af andet amerikansk slik finder du Nerds, de frugtige små stykker slik i alle regnbuens farver,Skittles, som næppe behøver en introduktion eller Twizzler, lakridsstængerne med forskellige frugtige smage. 

Som du nok allerede nu kan fornemmer, er der hos Online-Kiosken masser af amerikansk slik at vælge mellem.

Hvad enten du søger slik du kender fra Danmark, amerikanske variationer af den slik du kender, eller det er noget helt nyt amerikansk slik, finder du det store udvalg her hos os. 

Amerikanske Chips - Crispy og Krydret

Vi fører ikke bare amerikansk slik. Du finder også amerikanske chips hos Online-Kiosken. Her finder du blandt andet Blair’s Death Buffalo Wing Chips, og som navnet indikerer, er der her tale om godt krydrede chips. “Feel Alive!” står der på posen, og det vil du så sandelig også. 

Du finder også de populære Pringles chips i forskellige smagsvariationer. Af favoritter kan vi blandt andet nævne “Tortilla Spicy Chilli Chips” eller “Cheese & Onion Chips” 

Amerikansk Sodavand - Sødt og læskende

Er du vild med amerikansk slik og amerikanske chips, er du sikkert også vild med amerikansk sodavand og læskedrikke. Også her har vi et stort udvalg af søde og forfriskende drikke fra USA. 

Det er blandt andet her, du finder denikoniske læskedrik, root beer. Root beer deler vandene, men for mange er den søde og let perlende drik en lækker forfriskning, og er samtidig et godt alternativ til de mange andre velkendte amerikansk sodavand.

En anden ikoniskamerikansk sodavand er Dr. Pepper. Mange sammenligner den ofte med den klassiske cola, men de to skal dog ikke forveksles. Dr. Pepper har en smag, der nærmer sig marcipan, men brusen gør, at den søde smag ikke bliver overdøvende.

Vi forhandler også de kendte energidrikke, Monster Energy fra USA, som kan være med til at give et boost i din hverdag, eller til at performe, når det virkelig gælder. Indholdet af koffein er enormt højt, og derfor også noget, du muligvis skal være påpasselig med. Energidrikken har sin oprindelse fra USA, men er sidenhen blevet udbredt til resten af verden.

Vi forhandler også Gatorade, som nok mest er kendt fra amerikansk sport, hvor atleter sveder meget, og derfor indtager elektrolytter for at opretholde balancen i kroppen. Sved er ikke bare vand, der forlader kroppen; det er også salt og andre næringsstoffer, som kroppen har brug for for at fungere og performe optimalt.

En sidste amerikansk sodavand eller læskedrik, der er værd at nævne erAloe Vera King. I modsætning til mange andre amerikansk sodavand og læskedrikke er Aloe Vera King fremstillet på udelukkende naturligt indhold. Der er ingen tilsat sukker eller andet, der kan være skadeligt for dig, og så indeholder drikken også små bider af aloe vera. Kort sagt: denne læskedrik er både lækker, sund og nærende.

Hold en overdådig Super Bowl eller skab den den perfekte temafest med amerikansk slik

Hvis du skal holde en amerikansk temafest, eller skal have vennerne over til Super Bowl, kan du lige så godt gå linen ud. Her er det nærmest oplagt at køre et helt gennemført tema, hvor alt man spiser eller drikker kommer fra USA.

Derfor gælder det bare om at fylde den virtuelle indkøbskurv op med amerikansk slik, sodavand, chokolade og andre lækkerier.

Vi tør næsten godt garantere, at dine venner bliver imponeret over hvor gennemført det er, samt overraskede over nogle af de smagsoplevelser man kan have med amerikansk slik.

Køb amerikansk slik, chips eller sodavand - Leveret direkte til døren

Vores store udvalg af amerikanske varer kan føle som et helt slaraffenland, og du skal bare slå dig løs i vores amerikanske online supermarked. Er du på udkig efter amerikansk slik, amerikanske chips eller amerikansk sodavand, så har vi det hele. Har du spørgsmål angående dit køb eller til nogle af vores amerikanske varer, er du velkommen til at kontakte os i vores åbningstider. Køb dine amerikanske varer i dag, og du får dem leveret lige til din hoveddør - fra USA til Danmark.