Gratis levering ved køb for over 499

Hershey´s

Hershey´s
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
  1. Whoppers Box
    Rating:
    0%
    24,95 DKK
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side

Hershey's

Hershey’s er et amerikansk chokolade-brand med en stor og glorværdig historie. Siden 1894 har de glædet slikmunde verden over med deres lækre chokolade. 

Med deres mere end hundrede års rutine i branchen, ved de om nogen, hvordan man laver lækker chokolade. Det er da også derfor, at chokolade fra Hershey’s er populært over hele verden. Med omkring otte milliarder dollars i årlig omsætning, kan man hurtigt fornemme, hvilken popularitet vi snakker om.

Derfor har vi også prioriteret et altid bredt udvalg af Hershey's chokolade, så vi kan tilfredsstille alle de danske chokolade-elskere.

Find din yndlings-variant i vores brede udvalg.

Bredt udvalg af Hershey’s chokolade

Du kan altid finde et bredt udvalg af Hershey’s chokolade hos Online-Kiosken. 

I og med at Hershey’s har eksisteret i rigtig mange år efterhånden, har de selvfølgelig udviklet et bredt sortiment af lækre produkter. Derfor har vi udvalgt nogle af de bedste og mest populære produkter derfra, så du kan finde de bedste komponenter til aftenens slikskål.

Udforsk det brede udvalg og find netop de varianter du bedst kan lide.

Hershey’s kisses

Hershey’s kisses er en af de absolut mest populære produkter fra den amerikanske chokolade-brand. De små kys er helt usammenlignelige og skuffer aldrig. 

Hershey’s kisses består af lækker mælkechokolade, der omslutter den bløde og lækre karamel, som befinder sig i chokoladens indre. De små godbidder smager hurtigt af mere, og er oplagt at putte i slikskålen, når det skal være ekstra lækkert.

Hershey’s milk duds

Hershey’s milk duds er en af de andre produkter, som mange af jer rigtigt godt kan lide. Og vi forstår godt den store begejstring. De små chokoladeknapper er perfekte som en lille og hurtig snack, når den søde tand skal have lidt lækkert.

Harshey’s milk duds består af lækker, sød karamel og mælkechokolade, og smager som en drøm!

Hurtig levering direkte til døren

Når du bestiller hos Online-Kiosken, kan du altid være sikker på hurtig levering direkte til døren. På den måde går der kortest mulig tid fra du bestiller, til du kan sætte tænderne i den lækre chokolade.

Vi tilbyder dag-til-dag levering gennem PostNord, og hvis du køber for mere end 699,-, er leveringen også på vores regning.