Gratis levering ved køb for over 499

Jelly Belly

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side

Jelly Belly

Jelly Belly er et slik-brand, som har rødder langt tilbage i tiden. Tilbage i USA i 1869 grundlagde den tyske emigrant Gustav Goelitz det, som senere skulle bliver til Jelly Belly Candy Company. 

Sammen med sine to yngre brødre startede han en virksomhed, der til at starte med primært lavede konfekture. Som årene gik, blev sortimentet af slik udvidet. Det var dog først i 1960’erne og 1970’erne, at man udviklede den ikoniske Jelly Belly bean, som skulle blive definerende for virksomhedens fremtid.

De små lækre bønner blev hurtigt populære, og bl.a. var den tidligere amerikanske præsident Ronald Reagan en kæmpe fan af de små lækre stykker slik. Faktisk i en sådan grad, at han blev forsynet direkte af fabrikken gennem alle sine otte år i embedet.

Hvis du ligesom USA's tidligere præsident er helt vild med slik fra Jelly Belly, bør du tjekke vores store udvalg og finde netop din yndlings-variant.

Stort udvalg af slik fra Jelly Belly

Hos Online-Kiosken kan du altid finde et stort udvalg af spændende og velsmagende slik fra Jelly Belly. Det amerikanske brand producerer en masse forskellig slik, så vi håber, at du også kan finde noget til din smag.

Jelly Belly beans

Jelly Belly beans er absolut det mest populære, og mest kendte, stykke slik fra Jelly Belly. De små lækre stykker slik fås i et utal af forskellige smagsvarianter. Derfor håber vi, at du kan finde nogle, som falder i din smag.

Jelly Belly Bean Boozled challenge

Måske har du også hørt om den ret berømte Jelly Belly Bean Boozled challenge? Det er nemlig en challenge, som Jelly Belly selv har udformet, og som mildest talt sætter dine smagsløg på noget af en prøvelse.

Når du køber Bean Boozled-varianter, får du en masse Jelly Belly beans i mange fantastiske - og knap så fantastiske - smage. Du kan være heldig at få smagsvarianter som popcorn eller bubble gum, men du kan altså også ende med en med smagen af rådne æg.

Vi forhandler også Flaming Five-varianten af Bean Boozled challenge, som udfordrer dem som er skarpe til at håndtere stærkt slik. Med smage som Sriracha og Carolina Reaper, er der fuld smæk på vindstyrken, og det kan godt anbefales at have et glas mælk klar på sidelinjen.

Uanset hvilken Jelly Belly Bean Boozled challenge du vælger, kan du være sikker på masser af grin og godt humør, når du udfordrer venner eller familie på denne ultimative smags-udfordring.

Hurtig levering direkte til døren

Når du bestiller hos Online-Kiosken, kan du altid være sikker på hurtig levering direkte til døren. På den måde går der kortest mulig tid fra du bestiller, til du kan sætte tænderne i det lækre slik fra Jelly Belly.

Vi tilbyder dag-til-dag levering gennem PostNord, og hvis du køber for mere end 699,-, er leveringen også på vores regning.