Gratis levering ved køb for over 499

Nerds

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side

Nerds

Nerds Candy er ægte amerikansk slik, der rammer lige ind i nydelsesåren. De små Nerds er et frisk boost af knasende ydre og et blødt indre, der kan nydes hvor som helst og når som helst. Nerds kan indtages hver for sig, men de er bedre sammen. Derfor er der altid to eller flere sammen.

Historien om Nerds slikket

I begyndelsen – ingen ved rigtigt hvornår eller hvorfra – dukkede de små Nerds op, som spændende var. Nogle tænker, at de er trylleri. Andre føler dem bare passere forbi. Vi har fundet ud af, at de er tankens magi. Gnister, inspiration, fornuft og drømme – selv små nørder kan den rette idé berømme.

Pink er de nysgerrige. Lilla er eftertænksomme. Grønne er sjove. Røde er opfindsomme. Gule er præcise. Orange har den bedste intuition. Hver især kan de løse problemer, og sammen kan de frisk overkomme enhver situation. “Hvorfor lever vi i flok?”, spørger den nysgerrige Pink. Svaret er enkelt: “Som hold kan vi give dig kræfter nok.”

De bliver så begejstrede over at blive hældt op i din hånd – alle de små idéer, der nu skal til at knytte bånd. Skal du vinde en konkurrence? Har du en prøve i skolen? Eller har du et ønske om at rejse rundt om solen? Måske er Nerds lillebitte og ret små i størrelse, men det gør de så sandelig op for i gørelse. Så, næste gang du kæmper og famler i blinde, tag dine Nerds frem og vær sikker på at vinde!

Nerds Candy

Nerds Candy dyrker det sprudlende liv, der bliver indtaget sammen med crunchy og blødt indhold. Du kan være nysgerrig, eftertænksom, kreativ, logisk, humoristisk, spontan eller bare dig selv – Nerds Candy er lige noget for dig. Pop en Nerds – og helst flere – når du har brug for lidt energi til din næste idé, eller når du skal være parat til at indtage viden om andre, der gennem tiden har fået geniale idéer. Det er bare noget, vi leger, men slik må gerne være sjovt, nytænkende og inspirerende, samtidig med at det smager godt.

Nerds Candy har været sjovt og innovativt siden 1983 – perfekt i de uperfekte fremtoninger, som nydes bedst sammen. Lige fra måden at lave dobbelte pakker på til den crunchy og dejlige følelse i Ropes og Big Chewy er de noget helt særligt.