Gratis levering ved køb for over 499

Reese´s

Reese´s
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side

Reese’s

Reese’s er det mest solgte chokolade-brand i USA, hvilket er en vild bedrift i sig selv, men også vidner om, hvor lækre deres produkter er, samt hvor god kvaliteten er.

Specielt kendt er de for deres peanutbutter cups, som mange kender og elsker. Kendetegnet for alle deres produkter er, at de på forskellig vis kombinerer chokolade og peanutbutter på utallige lækre måder.

Udforsk vores brede udvalg af lækkerier fra Reese’s og find lige akkurat den variant, som du synes ser lækrest ud.

Bredt sortiment af lækkerier fra Reese’s

Hos Online-Kiosken kan du altid finde et bredt udvalg af søde lækkerier fra Reese’s. Som mange andre, elsker vi deres mange lækre chokolader med peanutbutter - Derfor kan du altid finde en masse forskellige varianter til en skarp pris her på siden.

Reese’s peanutbutter cups

Reese’s peanutbutter cups har været grundlaget for Reese’s kæmpe succes. Det er stadig, og har altid været, det mest populære produkt fra det gigantiske amerikanske chokolade-brand. 

‘If it ain’t broke, don’t fix it’ og det gælder også, når det kommer til Reese’s peanutbutter cups. Siden deres opfindelse i 1928, er der stort set ikke blevet ændret på opskriften. 

De små ‘chokolade-kopper’ med lækkert peanutbutter-fyld er stadig mega-populære i dag, og tager prisen som det mest solgte slik i verden. Det anslås, at Reese’s peanutbutter cups alene sælger for mere end 2,6 milliarder dollars.

Reese’s pieces

Reese’s pieces er også en af de mest populære produkter her på siden. Populært sagt, kan man kalde dem for Reese’s svar på M&M’s. Yderkanten er således som du kender det fra en klassisk M&M, men i midten møder du den dejligste og ultrabløde peanutbutter.

Kombinationen af sprød chokolade og blød peanutbutter er som en smuk symfoni, og hver mundfuld får dig til at drømme om bare én mere.

Vi sælger flere forskellige varianter af Reese’s pieces, så find den du bedst kan lide, og gør din mund klar til den perfekte smagssymfoni.

Altid hurtig levering

Når du køber hos Online-kiosken kan du altid være sikker på lynhurtig levering, så du ikke skal udskyde den lækre smagsoplevelse længere end højest nødvendigt.

Vi tilbyder dag-til-dag levering gennem PostNord, og hvis du køber for mere end 699,-, er leveringen også på vores regning.