Gratis levering ved ordre over 499 kr

Bestil inden

 • Timer
 • Min
 • Sek
 • Og få leveret i morgen
  (Odense inden for 45 min)
  Added to Cart
  0 vare(r) 0,00 DKK
  Din indkøbskurv er tom.

  Skittles

  Skittles er blød vingummi omgivet af en sukkerskal med frugtsmag. Skittles sælges ikke særlig mange steder i Danmark, men nu er det endelig muligt at købe Skittles online. Find din favorit Skittles her på siden og få dem leveret lige til døren

  Oprindeligt blev Skittles produceret i Europa, de farverige vingummier blev første gang lanceret i 1974, og i starten blev de importeret til USA, men det søde og lækre slik blev hurtigt en bestseller, og er i dag bland det mest populære slik i hele USA.

  I 1982 blev Skittles produceret i USA. Her startede man med den originale Skittles blanding der består af Skittles med smag af appelsin, citron, lime, grape og jordbær. Men siden Skittles for alvor blev kendt i USA er der blevet tilføjet et par ekstra smagsvarianter igennem de sidste par årtier, bl.a. Tropical og wild berry, i 1989, og siden også Skittles Sour, og Crazy Cores skittles.

  Her på siden finder du et stort udvalg af det populære amerikanske slikprodukt Skittles. Har du ikke smagt Skittles før, kan det helt klart anbefales, det er en helt særlig smagsoplevelse, når de små vingummier i alle regnbuens farver rammer din tunge.  

  10 vare(r)

  Tabel  Liste 

  Sorter faldende

  10 vare(r)

  Tabel  Liste 

  Sorter faldende

  Vent venligst ...