Gratis levering ved ordre over 499 kr

Tilføjet i kurv
0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Online-Kiosken.dk databeskyttelsespolitik

Datapolitik

Når du afgiver dit samtykke, accepterer du, at Online-Kiosken.dk ApS (herefter ”Online-Kiosken.dk”), Jernbanegade 26, 5000 Odense C, Cvr-nr. 34579334, e-mail: support@online-kiosken.dk telefon: 7734 8581 er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi indsamler og opbevarer om dig i vores datasystem. Dit samtykke er nødvendigt for, at du kan gøre brug af vores serviceydelser, hvortil det er påkrævet, at Online-Kiosken.dk registrerer og behandler personoplysninger om dig.

 

Foretages der ændringer af Online-Kiosken.dk´s datapolitik, vil dette blive offentliggjort på Online-Kiosken.dk samt sendt til dig via et af de kontaktpunkter, som du har oplyst til os.

Hvilke personoplysninger behandler Online-Kiosken.dk?

Online-Kiosken.dk indsamler og behandler kun de personoplysninger, som du afgiver i forbindelse med brugen af én af Online-Kiosken.dk´s forskellige services. Online-Kiosken.dk indsamler ikke personoplysninger om dig fra tredjemand.

Hvis Online-Kiosken.dk bliver opmærksom på, at der er åbenlyse fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig – f.eks. fejl i e-mailadresse – vil vi om muligt rette oplysningerne.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Online-Kiosken.dk indsamler og behandler kun de personoplysninger, som findes nødvendige for, at kunne tilbyde dig de forskellige services, som findes på Online-Kiosken.dk. Dine personoplysninger bruges derudover til efterfølgende, at kunne administrere og vedligeholde din profil samt tilbyde dig information om relevante produkter, når du har givet samtykke til, at Online-Kiosken.dk må sende dig meddelelser. Online-Kiosken.dk anvender ikke dine personoplysninger til andre formål.

Hvem modtager dine oplysninger?

Online-Kiosken.dk videregiver aldrig personoplysninger til tredjemand.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere placeret inden for EU.  Online-Kiosken.dk benytter kun databehandlere, som overholder denne datapolitik samt den til enhver tid gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Online-Kiosken.dk lagrer kun personoplysninger om dig så længe det findes nødvendigt i forhold til det oplyste formål. Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, hvortil de blev indsamlet, afsluttes. Online-Kiosken.dk opbevarer dine personoplysninger i højst 3 år, efter du sidst har benyttede en af vores services via din profil på Online-Kiosken.dk. Finder Online-Kiosken.dk det nødvendigt at fortsætte opbevaring af dine personoplysninger efter udløbet af de 3 år, vil dette kun ske på baggrund af et fornyet samtykke.

Hvordan beskytter vi personoplysningerne?

Online-Kiosken.dk sikrer at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. Online-Kiosken.dk opbevarer personoplysninger på vores samarbejdspartneres sikre serverer.

Adgang til personoplysninger

Du kan til enhver tid få indsigt i de personoplysninger, som Online-Kiosken.dk har registreret om dig ved at kontakte os. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på support@online-kiosken.dk. Yderligere kan du til enhver tid få urigtige oplysninger om dig rettet eller slettet.

Yderligere information

Har du spørgsmål eller kommentarer til Online-Kiosken.dk´s datapolitik eller til hvordan Online-Kiosken.dk indsamler og behandler dine personoplysninger, kan du rette skriftlig henvendelse til support@online-kiosken.dk

Den dataansvarlige hos Online-Kiosken.dk

Den dataansvarlige på www.online-kiosken.dk: Support Chef – Daniel Andersen