Gratis levering ved køb for over 499

Betingelser for Online-Kiosken.dk

Generelle oplysninger

Online-Kiosken.dk 

c/o Nyborgvejs Nærbutik ApS

CVR 38342118

Adresse Jernbanegade 26 st 5000 - Odense C

c/o Nyborgvej 50, 5000 Odense C

Mail: support@online-kiosken.dk

Telefon: 77 34 85 81

Hos Online-Kiosken.dk har du tre muligheder for betaling. Der kan enten betales via kortbetaling (Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mastercard Maestro, American express, JCB Cards), kontant ved levering eller med ViaBill faktura/delbetaling, du kan læse deres vilkår her.

Betalingen bliver først hævet, ved overdragelse til fragvirksomhed ( PostNord)

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms

Online-kiosken.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmåder:

Betalingsmåder

For at kunne tilbyde dig de forskellige Klarna betalingsmåder er vi nødt til at videregive dine person- og kontaktoplysninger samt oplysninger om din bestilling til Klarna. Vi vil opfordre dig til at læse vores politik for beskyttelse af persondata for mere information om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata, klik her

Faktura

Kredittid på 14 dage fra den dag, varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.

Konto

Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her.

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmeside. Her kan du finde deres brugervilkår, Klik her

Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Online-Kiosken.dk vil bestræbe sig på at levere dine varer inden for de angivet 45 minutter. (Max 4 km, ellers skal der forventes 1 times levering) 

Online-Kiosken.dk kan i den forbindelse ikke drages til ansvar ved uforsete hændelser ( vejuheld, forkert adresse mm ) der skulle forsinke leveringen. 

Online-Kiosken.dk leverer på nuværende tidspunkt kun inden 45 min i Odense - Til resten af landet vil ordren blive leveret med Post Danmark.

 

I ferier og på helligdage bør påregnes ekstra leveringstid.

Ved udsolgt og/eller udgået varer, vil der blive leveret en erstaningsvare.

Der kan foretages en bestilling på www.online-kiosken.dk alle ugens dage, på alle tidspunkter.

 

Bestilles der uden for vores normale leveringstider som er:

Mandag   17.00 - 22.00

Tirsdag   17.00 - 22.00

Onsdag   17.00 - 22-00

Torsdag   17.00 - 23.00

Fredag    17.00 - 00.00

Lørdag    17.00 - 00.00

Søndag   17.00 - 23.00

 

leveres ordren ved førstkommende åbningstid.

Leveringsgebyret på kr 20, bliver påregnet alle ordrer.

20 kr i levering gælder kun post nr. 5000 alle andre post nr. i Odense er leveringsgebyret 40 kr. Er man ikke bosat i Odense, vil ordren blive sendt med Post Danmark for 49 eller 65 kr. leveringen kan da forventes efter 1-3 arbejdsdage.

Er der ved ankomst ingen på adressen, vil vi forsøge at få kontakt pr telefon, kan vi stadig ikke få kontakt med kunden vil vi lægge ordren foran hoveddøren såfremt der er adgang til denne.

Bestillingen skal senest være bestilt 15 min før luk. (gælder kun i Odense)

 

Vi levere kun i DanmarkVi levere IKKE til Sverige eller Norge.

Leveringsomkostningerne ses ved checkout

Ordren vil blive leveret med postdanmark.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. 

Meddelelsen skal gives ved Mail: support@online-kiosken.dk / Telefon : 77 34 85 81 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. 

Dette gælder for:  Køle og frostvarer. 

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100.00

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter.
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  3. Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på.
  4. Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer.

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

  1. du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.
  2. du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk: at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

 

Betingelser for at kunne benytte Online-kiosken.dk

  • Du skal være minimum 18 år for at købe tobaksvarer eller alkohol over 16,5%
  • Du skal være minimum 16 år for at købe alkohol over 1,2 %

 

Jernbanegade 26 st 

5000 Odense C

HUSK ORDRE NR

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Jernbanegade 26 st - 5000 Odense C

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse 

Telefon.nr  

E-mailadresse

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Online-kiosken Aps og opbevares i 3 år, hvorefter oplysningerne slettes, eller anonymiseres.

Den dataansvarlige på www.online-kiosken.dk: Support Chef – Daniel Andersen 

Som registreret hos Online-kiosken Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@online-kiosken.dk

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til 

Online-Kiosken Aps

CVR 34579334

Adresse: Jernbanegade 26 st 5000 - Odense C

Mail: support@online-kiosken.dk

Telefon: 77 34 85 81

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Mangler du standardfortrydelsesformular klik her og download

Online-Kiosken.dk databeskyttelsespolitik

Datapolitik

Når du afgiver dit samtykke, accepterer du, at Online-Kiosken.dk ApS (herefter ”Online-Kiosken.dk”), Jernbanegade 26, 5000 Odense C, Cvr-nr. 34579334, e-mail: support@online-kiosken.dk telefon: 7734 8581 er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi indsamler og opbevarer om dig i vores datasystem. Dit samtykke er nødvendigt for, at du kan gøre brug af vores serviceydelser, hvortil det er påkrævet, at Online-Kiosken.dk registrerer og behandler personoplysninger om dig.

 

Foretages der ændringer af Online-Kiosken.dk´s datapolitik, vil dette blive offentliggjort på Online-Kiosken.dk samt sendt til dig via et af de kontaktpunkter, som du har oplyst til os.

Online-Kiosken.dk indsamler og behandler kun de personoplysninger, som du afgiver i forbindelse med brugen af én af Online-Kiosken.dk´s forskellige services. Online-Kiosken.dk indsamler ikke personoplysninger om dig fra tredjemand.

Hvis Online-Kiosken.dk bliver opmærksom på, at der er åbenlyse fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig – f.eks. fejl i e-mailadresse – vil vi om muligt rette oplysningerne.

Online-Kiosken.dk indsamler og behandler kun de personoplysninger, som findes nødvendige for, at kunne tilbyde dig de forskellige services, som findes på Online-Kiosken.dk. Dine personoplysninger bruges derudover til efterfølgende, at kunne administrere og vedligeholde din profil samt tilbyde dig information om relevante produkter, når du har givet samtykke til, at Online-Kiosken.dk må sende dig meddelelser. Online-Kiosken.dk anvender ikke dine personoplysninger til andre formål.

Online-Kiosken.dk videregiver aldrig personoplysninger til tredjemand.

Personoplysningerne lagres på servere placeret inden for EU.  Online-Kiosken.dk benytter kun databehandlere, som overholder denne datapolitik samt den til enhver tid gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Online-Kiosken.dk lagrer kun personoplysninger om dig så længe det findes nødvendigt i forhold til det oplyste formål. Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, hvortil de blev indsamlet, afsluttes. Online-Kiosken.dk opbevarer dine personoplysninger i højst 3 år, efter du sidst har benyttede en af vores services via din profil på Online-Kiosken.dk. Finder Online-Kiosken.dk det nødvendigt at fortsætte opbevaring af dine personoplysninger efter udløbet af de 3 år, vil dette kun ske på baggrund af et fornyet samtykke.

Online-Kiosken.dk sikrer at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. Online-Kiosken.dk opbevarer personoplysninger på vores samarbejdspartneres sikre serverer.

Du kan til enhver tid få indsigt i de personoplysninger, som Online-Kiosken.dk har registreret om dig ved at kontakte os. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på support@online-kiosken.dk. Yderligere kan du til enhver tid få urigtige oplysninger om dig rettet eller slettet.

Har du spørgsmål eller kommentarer til Online-Kiosken.dk´s datapolitik eller til hvordan Online-Kiosken.dk indsamler og behandler dine personoplysninger, kan du rette skriftlig henvendelse til support@online-kiosken.dk

Den dataansvarlige på www.online-kiosken.dk: Support Chef – Daniel Andersen