Gratis levering ved køb for over 499

Take Away (Odense)

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side

Take away i Odense - bredt sortiment

Mangler du den nemme løsning til aftensmad eller til frokost? Skal det være lækkert? Og skal det leveres lige til din dør? Så skal du bestille take away hos Online-Kiosken. Vi har et bredt udvalg af blandede salater og sandwich. Der er noget for enhver smag, og du kan sagtens mikse flere retter og lave et lækkert "tag selv" bord til dig eller dine gæster.

Bestil take away i Odense hos Online-Kiosken og få det helt perfekte måltid uden at løfte en finger selv. Det bliver ikke lettere!

Hurtig levering lige til døren

Det kan aldrig gå for hurtigt med at få leveret take away til din dør. Kun for langsomt! Der er nemlig ikke noget værre end at sidde og vente på sin mad. Online-Kiosken leverer naturligvis altid din take-away hurtigt og på det lovede tidspunkt. Vi sørger selvfølgelig også for at levere lige til din adresse i Odense. Du skal aldrig tænke på at bevæge dig ud for at hente maden selv. Online-Kiosken byder på et væld af billig take away i Odense. Når du shopper din mad hos os, får du fordele som:

  • Stort udvalg af lækker sushi, asiatiske retter, salat og sandwich
  • Lækre boxes til flere personer
  • Kvalitetsmad til lave priser
  • Lækker mad til enhver sult

Hvilken ret skal du vælge til frokost eller til din aftensmad?

Til frokost kan du vælge nogle af vores lækre salater eller en god bagelsandwich. Skal det være en mere luksuriøs frokost - måske sammen med gode kollegaer eller venner?

 

Bestil dine takeaway hos Online-Kiosken, og få leveret skøn og smagfuld mad i Odense!