Gratis levering ved køb for over 499

Snus

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-31 af 31

Side
pr. side
 1. Ace Eucalyptus
  Rating:
  0%
  54,95 DKK
 2. Ace Cool Mint
  Rating:
  0%
  54,95 DKK
 3. VELO Mint
  Rating:
  0%
  64,95 DKK
 4. Killa - Cola
  Rating:
  0%
  54,95 DKK
 5. Killa - 13
  Rating:
  0%
  54,95 DKK
 6. Lyft - Freeze
  Rating:
  0%
  64,95 DKK
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-31 af 31

Side
pr. side

Nikotinposer (Snus)

Her hos Online-Kiosken finder du et bredt udvalg af forskellige nikotinposer, hvilket mange måske kender under begrebet snus. Poserne er typisk produceret af naturfibre, og er med et indhold af både nikotin og smagsgivere.

Nikotinposer er blevet et super populært alternativ til cigaretter og e-cigaretter, specielt fordi det kan bruges på steder, hvor rygning ikke er tilladt.

Hos Online-Kiosken kan du finde et bredt udvalg af nikotinposer fra største og mest kendte brands herhjemme. I udvalget kan du således finde tobaksfri snus fra bl.a. Lyft, Oden’s og Siberia.

Hvis ikke du har prøvet nikotinposer før, anbefaler vi altid, at du starter med den mildest mulige variant.

Grundetden nye tobakslov må vi ikke længere vise billeder af de forskellige typer nikotinposer, som vi forhandler. Så hvis du har nogen spørgsmål angående udvalget, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os på +45 77 34 85 81 eller support@online-kiosken.dk.

Det tobaksfrie alternativ til snus

Du har formentlig lagt mærke til, at flere og flere bruger disse små nikotinposer, som sidder oppe under læberne. Det er de seneste år blevet et rigtig populært substitut til andre tobaks-holdige alternativer.

Mange kalder de små nikotinposer for snus, men det er faktisk forkert. Snus er nemligulovligt at sælge i Danmark, hvilket nikotinposer ikke er. Men de små poser er et glimrende alternativ til snus, da de ikke indeholder tobak.

Hvad er nikotinposer?

Som nævnt forveksles nikotinposer ofte med snus, og sågar også tyggetobak. Men det der kendetegner en nikotinpose er netop, at den ikke indeholder tobak. Det er altså etfuldkomment tobaksfrit produkt. 

I stedet er der i de små hvide poser en mængde nikotin i pulverform, som afgør hvor stærkt det er. 

Typisk vil poserne kommer i små runde plastbeholdere, hvori der er omkring 24 poser i hver. Således minder det også meget om snus, hvorfor mange måske også forveksler de to.

En af de smarte ting ved nikotinposer er, at du mere eller mindre kan skræddersy din ‘nikotin-oplevelse’. De findes nemlig i et utal af smagsvarianter, lige fra mynte til lime eller andre frugt-varianter.

Samtidig findes poserne med forskellige mængder af nikotin, hvorfor du kan tilpasse dit valg efter, hvor meget nikotin du har lyst til.

Hvor meget nikotin er der i nikotinposer?

Det er forskelligt fra variant til variant, hvor meget nikotin der er i nikotinposerne. Styrken af nikotin angives i mg. nikotin pr. gram, og varierer altså fra produkt til produkt. På den led kan man vælge et produkt, som har den mængde nikotin der passer til ens temperament. 

Og hvis man forsøger at trappe ned, kan man langsomt vælge varianter med mindre og mindre nikotin.

Vær iøvrigt opmærksom på, at denne tobaksfrie variant af snus har et hurtigere nikotinoptag, end hvad man er vant til fra e-cigaretter og almindelige cigaretter.

Hvad er forskellen på snus og nikotinposer?

Den helt store forskel på snus og nikotinposer er mængden af tobak. I snuser der tobak og i nikotinposer er der ikke. 

Men derudover, minder de to produkter ganske meget om hinanden, hvorfor det sagtens kan forstås, hvis man kommer til at blande tingene sammen.

Begge skal indtages gennem slimhinder, ved at placere det under læben i munden. Begge findes også primært i disse portionsposer, selvom snus tidligere også har været brugt i løs form. Snus har været populært i specielt Sverige igennem mere end 200 år, hvor det at ‘snuse’, har været ganske almindeligt.

I slutningen af 2010’erne begyndte disse små nikotinposer at blive introduceret til det danske marked, hvor de har været ganske populære. Og fordi de, modsat snus, ikke indeholder tobak, er det ikke reguleret lige så strengt.

Er nikotinposer skadelige?

Som ved de fleste tobaks- og nikotinprodukter, har nikotinposer også nogle skadelige effekter. Først og fremmest er nikotin en vanedannende stof, som risikerer at gøre dig afhængig. Samtidig kan denne tobaksfrie snus også have negativ indvirkning på tandkød, tænder og mundhule.

Dog er der intet tobak i nikotinposer, hvorfor de ikke er lige så skadelige som almindelig snus. Samtidig kan de også være et fint alternativ til almindelige cigaretter, da man så undgår at udsætte sig selv, og sine medmennesker, for de negative effekter som tobaks-afbrænding medfører.

Hurtig levering direkte til døren

Når du bestiller hos Online-Kiosken, kan du altid være sikker på hurtig levering direkte til døren. Vi tilbyder dag-til-dag levering gennem PostNord, og hvis du køber for mere end 699,-, er leveringen også på vores regning.