Gratis levering ved køb for over 499

Velo

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side

Lyft-snus

Køb den populære Lyft-snus online hos Online-Kiosken.

Lyft er et af de mest populære brands, når det kommer til produktionen af nikotinposer, som Lyft-snus retteligt er. Lyft er efterkommeren til EPOK, som mange måske også kender, og de producerer nikotinposer i mange forskellige smage og med flere forskellige muligheder i forhold til nikotin-styrke.

Grundet  den nye tobakslov må vi ikke længere vise billeder af de forskellige varianter af Lyft-snus, som vi forhandler. Så hvis du har nogen spørgsmål angående udvalget, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os på +45 77 34 85 81 eller support@online-kiosken.dk.

Udforsk det brede udvalg og find din favorit-variant af Lyft-snus.

Bredt udvalg af Lyft-snus

Hos Online-Kiosken har vi altid et bredt udvalg af det super populære Lyft-snus. Efterfølgeren til EPOK-snus er helt fri for tobak, misfarver ikke tænderne og kan nemt og diskret placeres under læben.

Samtidig kan den lille plastikbeholder de kommer i nemt transporteres med rundt, så du altid har den næste pose inden for rækkevidde.

Lyft-snus vil med det samme give dig en frisk og intensiv smag, som sætter gang i nydelsen. Vær dog opmærksom på, at med nikotinposer, som Lyft-snus er, vil optagelsen af nikotin ske hurtigere end ved normale cigaretter.

Så hvis du ikke før har prøvet Lyft-snus, eller andre typer nikotinposer, anbefaler vi altid, at man starter med den mildeste variant.

Find din favorit variant fra Lyft

Lyft-snus kan fås i flere forskellige smagsvarianter, som hver især har noget unikt at byde på. Men ligegyldigt hvilken variant du vælger, kan du være sikker på en intensiv smag, som varer ved, og ikke bare ‘fader ud’ efter ganske kort tid.

Samtidig kan du finde de smarte nikotinposer i forskellige styrker. Styrken af nikotin angives i mg. nikotin, og du kan finde Lyft-snus med følgende styrke:

  • 6 mg.
  • 8 mg.
  • 14 mg.
  • 16 mg.

En ting du skal være opmærksom på, når du skal finde din favorit-variant, er, at nogle smage kommer i flere styrker, mens andre kun kommer i én enkelt styrke-variant.

Er Lyft snus?

Selvom man måske skulle tro det, er Lyft-snus faktisk ikke ‘rigtigt snus’. I princippet hører de under kategorien nikotinposer, men i folkemunde kalder man altså dette for snus alligevel. Forskellen mellem rigtigt snus og nikotinposer som Lyft er, at der er tobak i snus, hvilket der ikke er i nikotinposer.


Lyft-snus indeholderikke tobak, hvorfor det ikke er at betragte som ‘rigtig snus’. Snus med tobak i er også ulovligt at sælge i Danmark.

Hvor mange stykker snus er der i en pakke Lyft

Faktisk er det lidt forskelligt, hvor mange stykker snus der er i en pakke Lyft. Nogle varianter indeholder 20 poser, mens andre indeholder 24 poser. 

Det vil dog altid være enten 20 eller 24 nikotinposer du kan finde i en pakke Lyft-snus.

Hvordan bruger man Lyft-snus?

Lyft-snus anvendes nærmest præcist som med traditionelt snus og andre typer nikotinposer. Posen placeres under overlæben i 5-10 minutter, hvorefter du vil kunne mærke, hvordan smagen og effekten af nikotinen kommer frem.

Effekt og oplevelse af Lyft-snus afhænger selvfølgelig fra variant til variant, samt hvor meget nikotin man er vant til. Hvis man ikke er vant til nikotin, vil selv den mildeste variant nok være en overvældende oplevelse, hvor man heller ikke skal have posen placeret under overlæben i lige så lang tid, som rutinerede snus-brugere.

Efterhånden som Lyft-snusen har ligget i din overlæbe i noget tid, vil både smag og effekt selvfølgelig aftage. Når du vurderer, at der ikke længere er noget at komme efter i den enkelte pose, kan den smides i skraldespanden, eller diskret placeres i plastik-beholderens låg.

Altid hurtig levering

Når du køber hos Online-kiosken kan du altid være sikker på lynhurtig levering, så du ikke skal udskyde den lækre smagsoplevelse længere end højest nødvendigt.

Vi tilbyder dag-til-dag levering gennem PostNord, og hvis du køber for mere end 699,-, er leveringen også på vores regning.