Gratis levering ved køb for over 499

CORONA TEST

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hjemmetest

Køb en hjemmetest online og slip for besvær med test-køer og lignende.

Den hjemmetest vi sælger er CE-godkendt til privat-brug, hvilket vil sige, at du nemt og hurtigt kan teste dig selv, uden hjælp fra sundhedsfagligt personale.

Vores test har en nøjagtighed på 98,4% og giver dig svar indenfor 15-20 minutter.

Test dig selv derhjemme med en hjemmetest

Med en hjemmetest kan du nemt og hurtigt få en afklaring på, om du har COVID-19. De smarte tests er nemme at bruge, og giver dig et hurtigt resultat.

Det kan bl.a. være rigtigt smart at tage en hjemmetest, inden du skal mødes med større forsamlinger, hvis der nu er nogen i selskabet, som er særligt udsatte. 

Derudover kan det bare være rigtigt rart at have nogle liggende, så man hurtigt kan teste sig selv, hvis man har mistanke om, at man er smittet med COVID-19.

Hvad er forskellen på de forskellige typer af tests?

Undervejs i Corona-pandemien er vi blevet bombarderet med flere forskellige typer af test. Derfor kan vi godt forstå, hvis du ikke er helt skarp på, hvilke tests der findes, og hvad forskellen på dem er. Derfor kommer herunder en kort gennemgang af de forskellige tests, som man kan blive udsat for.

PCR-test

PCR-testen er den mest nøjagtige test-type, når det kommer til at påvise COVID-19 virussens RNA. Det er den type test, som du måske kender fra de store centre med sundhedspersonale, hvor man bliver testet ved at pode selve svælget.

‘Ulempen’ ved en PCR-test er, at svartiden er en del længere, end ved hjemmetest. Til gengæld er det altså den mest nøjagtige variant.

PCR-test kan ikke købes til privat brug, og det er således kun via bookning gennem det offentlige, at man kan få en PCR-test.Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du bliver testet med en PCR-test, hvis du har symptomer på COVID-19 eller hvis du har en positiv hjemmetest.

Antigentest

Antigen er den type test, som du kender fra de mange kviktest-centre, hvor man bliver podet gennem næsen. Den hjemmetest vi sælger her hos Online-Kiosken er også en antigentest. De foregår som nævnt via en næsepodning, hvor svaret er klart allerede efter 15-20 minutter. 

Antigentest er ikke helt lige så nøjagtige som PCR-test, men kan stadig sagtens bruges. Den hjemmetest vi sælger, har eksempelvis en nøjagtighed på 98,4%.

Førhen kunne man kun få antigentest hos kviktest-centre, men nu kan de altså også købes online, som her hos os.

Antistoftest

Antistoftesten bruges til at finde ud af, om du tidligere har haft COVID-19. Det sker ved at undersøge, om du har de såkaldte antistoffer i kroppen. Dette gør man ved hjælp af en blodprøve, som altså måler hvorvidt antistofferne findes i dit blod.

Antistoffer bliver nemlig dannet i kroppen, hvis du tidligere har været smittet med COVID-19.

Du kan få foretaget en antistoftest hos dit lokale apotek.

Sådan bruger du hjemmetesten

Hjemmetesten fra NewGene er ganske nem og hurtig at anvende, og du kan således hurtigt udføre en test på dig selv. 

Du skal tage en vatpindsprøve i den forreste del af næsen, hvorefter vatpinden nedsænkes i prøverøret. Derfra skal tre dråber fra prøverøret overføres til testkassetten, hvor testresultatet kan aflæses efter 15-20 minutter.

Der følger også en udførlig brugsanvisning med, når du køber en hjemmetest her på Online-Kiosken.

Hvor nøjagtig er en hjemmetest?

Nøjagtigheden på den hjemmetest vi sælger er på 98,4%.

Nøjagtigheden på hjemmetest har været hyppigt diskuteret i løbet af Corona-pandemien. Der er da  også nogle, som ikke er vildt nøjagtige. Men den hjemmetest vi sælger er CE-godkendt (CE1434) som hjemmetest, og er således udviklet til, at du kan teste dig selv derhjemme. Testen er en antigen-kviktest af samme type som bruges til at kvik-teste på testcentre.

Denne hjemmetest er bl.a. blevet analyseret påDr Risch Laboratorieti Schweiz, hvor den blev valideret som pålidelig og sikker at anvende. I validerings-analysen blev NewGene testet op imod både PCR test og kviktest. Og her endte analysen altså med at vise, at hjemmetesten har en nøjagtighed på 98,4%.

Det skal du gøre, når du får svar på hjemmetesten

Når du har taget en hjemmetest, er det selvfølgelig forskelligt hvordan du skal forholde dig, alt efter om testen viser et negativt eller positivt svar.

Hvad skal jeg gøre hvis testen er positiv?

Når din test tydeligt viser både kontrolstreg og teststregen, betyder det, at testresultatet er positivt. Når din hjemmetest er positiv, skal du først og fremmest gå i selvisolation, og derefter booke en opfølgende PCR-test.

Du kan altid tjekkeSundhedsstyrelsens hjemmeside, og derinde se, hvordan de opdaterede retningslinjer er.

Hvad skal jeg gøre hvis testen er negativ?

Hvis din hjemmetest kun tydeligt viser kontrolstregen, betyder det enten at testresultatet er negativt, eller at koncentrationen af antigen er for lav til at blive opfanget af testen. 

Hvis du oplever symptomer på trods af et negativt testresultat, kan du gøre to ting. Du kan altid tage en test mere, for at være helt sikker, men du kan også booke en PCR-test, hvilket specielt er en god idé, hvis du har været nærkontakt til en smittet.

Igen er det altid en god idé at orientere sig mod Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvor du altid kan læse de opdaterede anbefalinger.

Altid hurtig levering

Når du køber hos Online-kiosken kan du altid være sikker på lynhurtig levering. Vi tilbyder dag-til-dag levering gennem PostNord, og hvis du køber for mere end 699,-, er leveringen også på vores regning.