Gratis levering ved ordre over 499 kr

Tilføjet i kurv
0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

E-Cigaretter

64 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

64 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

De billigste E-Cigaretter på nettet 

Hos online-kiosken.dk finder du landets billigste sortiment af E-Cigaretter. Vildu gerne kvitte smøgerne, ønsker du at prøve de kendte elektroniske cigaretter, eller mangler du bare noget tilbehør til din gamle e-cigaret, så findes det her. Uanset som du søger startersæt, e-væsker eller tilbehør, så tilbyder vi Danmarks bedste priser. Vi yder 100 % prisgaranti på alle vores elektroniske cigaretter. Det betyder, at skulle du finde samme vare til en lavere pris, så tilbyder vi dig samme pris med yderligere 10 % rabat på denne E-Cigaret. 


Hvad er E-Cigaretter? 


Står du overfor at skulle købe din første elektroniske cigaret, kan det være svært at forstå, hvad en e-cigaret egentlig er, og hvordan den virker. Den elektroniske cigaret er en af de nyeste og mest effektive midler imod rygetrangen. I modsætning til de kendte plastrer, piller og andre præparater, efterligner el cigaretten, hvordan det er at ryge en rigtig cigaret.

I selve el cigaretten sider en mikrochip, et batteri, en atomizer, et kammer til e-væsken og en lille lampe for enden af røret. Når du inhalerer, sender batteriet strøm til atomizeren, der forstøver e-væsken og omdanner den til damp. Samtidig lyser lampen, for at efterligne den velkendte glød ved en ægte cigaret. Den lille mikrochip holder øje med batteriets strømforbrug og atomizerens ydeevne. Når din e-cigaret er ved at løbe tør for strøm, vil lampen for enden af røret blinke for at indikere, at det skal oplades. Hvordan lampen blinker afhænger af den præcise model, du køber. Nogle elektroniske cigaretter har endda forskellige farver i lampen, for at informere om batteriniveau. Samtidig kan dette også visefolk, at du ryger en elektronisk cigaret, eftersom lyset i enden f.eks. er grønt.

Selvom E-Cigaretter findes i forskellige kvaliteter, kan du være sikker på, at finde de bedste og meste eftertragtede varianter hos online-kiosken.dk. Selvom udvalget hele tiden udvides, sker dette efter vores strenge krav til den gode kvalitet.