Gratis levering ved ordre over 499 kr

Tilføjet i kurv
0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Cigaretter

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Der findes mange fordele ved Ecig 


Leder du efter elektroniske cigaretter, også kendt som Ecig, vil du hurtigt kunne finde de bedste og billigste modeller hos online-kiosken.dk. Her findes alle de mest populære varianter, så du kan vælge din favorit blandt de bedste på markedet. Samtidig kan du være sikker på, at få din næste el cigaret til en pris, som ikke kan overgås. 

Husk på at Online-kiosken.dk har 100 % prisgaranti på samtlige af vores elektroniske cigaretter. Skulle du, mod forventning, finde en billigere pris på en af de modeller,som vi forhandler, så matcher vi prisen og giver dig desuden 10 % rabat på købet. Dette er din garanti for at få de bedste el cigaretter til den laveste pris.


En Ecig er sundest 


Hvis du i øjeblikket ryger almindelige cigaretter, vil der være en række fordele ved at skifte til E-Cigaretter. Den største fordel er sundheden. Eftersom Ecig fungerer ved at fordampe en e-væske med nikotin og smag, er det langt sundere at inhalere end de normale cigaretter. Med næsten 4.000 forskellige kemiske stoffer i tobakscigaretter er det åbenlyst, hvor meget Ecig kan gøre for sundheden. Dette vil ikke kun komme dig selv til gode men også de mennesker, der er i nærheden. Du vil nemlig ikke udsætte dine medmennesker for passiv rygning, med denne form for el cigaretter. 


Nyd en Ecig hvor du har lyst 


En anden stor fordel ved at skifte til Ecig, frem for de gamle cigaretter, en den frihed du får. Med diverse love og regler om rygning i det offentlige rum, og på arbejdspladser, kan det være svært at finde et sted, hvor man må ryge i fred. Ved at bruge en Ecig, må du ryge, hvor du ønsker, eftersom dampen fra en elektronisk cigaret er helt ufarlig. 

Slip for tjære, farlige stoffer, og dårlige rygeforhold ved at skifte over til en el cigaret.