Gratis levering ved ordre over 499 kr

Tilføjet i kurv
0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Ego-T

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Derfor bør du vælge Ego-T 

Der findes mange producenter og endnu flere varianter af E-Cigaretter. På online-kiosken.dk har vi samlet de bedste og mest eftertragtede modeller, for at sikre dig den bedste kvalitet. En af de meste kendte og solgte elektroniske cigaretter er Ego-T. Det er den perfekte begyndermodel, eftersom den er nem at betjene, nem at påfylde med e-væske, og så ser den også meget flot ud. Prisen for en Ego-T er ganske fornuftig, i forhold til de andre varianter på markedet. Den gode kvalitet og online-kiosken.dks fordelagtige priser, gør den til et oplagt køb. 


Ego-T som startersæt 


Skal du købe din første el cigaret, er Ego-T værd at overveje. Mange tilfredse kunder har selve valgt denne model på grund af dens brugervenlighed og høje kvalitet. Hos online-kiosken.dk finder et smart startersæt. Sættet indeholder 2 af disse lækre E-Cigaretter og en smart oplader. 

Bemærk at du selv skal købe e-væske ved siden af dette sæt. Det skyldes, at der findes så mange smagsvarianter, at du selv bør vælge. Du kan selv beslutte, hvor stor en flaske du vil have, hvilken smag den skal have. Du vil hurtigt blive overrasket over de mange kombinationsmuligheder, som sikrer, at du får præcis den e-væske,som du ønsker. 


Gør det nemt at bruge en Ego-T 


For at gøre det nemt at fylde din elektroniske cigaret op med e-væske, anbefaler vi, at du også køber en påfyldningsflaske. Så er du sikker på, at du ikke spilder væsken ved påfyldning. 

Se nærmere på det spændende udvalg af Ego-T el cigaretter og find netop det sæt, der passer til dine behov. Ved at købe Ego-T hos online-kiosken.dk får du desuden 100 % prisgaranti på alle elektroniske cigaretter. Søger du tilbehør eller dele til denne model, findes det også på siden.