Gratis levering ved ordre over 499 kr

Tilføjet i kurv
0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Elektronisk Cigaret

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Spar penge med vores elektroniske cigaretter 


Ikke alene tilbyder vi Danmarks billigste elektroniske cigaretter, vi har også el cigaretter af den bedste kvalitet. Vi forhandler de samme varer som andre webshops. Der er altså ikke tale om kopier eller discountmærker. Du får derimod den samme gode kvalitet til en meget lavere pris. 

Husk på, at vi hos online-kiosken.dk har 100 % prisgaranti på vores elektroniske cigaretter. Det betyder, at skulle du finde en el-cigaret til en lavere pris, hos en anden webshop, så tilbyder vi den samme pris, med 10 % rabat som belønning. Så sikre er vi på vores gode priser. 


Hurtig levering af elektroniske cigaretter 


Når du køber en elektronisk cigaret hos online-kiosken.dk, får du desuden en af de hurtigste leveringer. Er du bosiddende i Odense, er vi ude ved dig inden for 45 minutter. I resten af Danmark har vi dag til dag levering, så du hurtigt kan nyde din nye e-cigaret. 

Denne hurtige levering er også en stor fordel for dig, hvis du mangler e-væske eller tilbehør til din el cigaret. Sidder man pludselig og er løbet tør for e-væske, eller er batteriet slidt op, så gider man ikke vente flere dage på leveringen. 


Kom godt i gang med en elektronisk cigaret 


Ønsker du at prøve en elektronisk cigaret, eller vil du kvitte de dyre og usunde cigaretter, så er vores startersæt en god løsning til dig. Du får alle delene samlet i en pakke, og skal derfor kun huske at købe e-væske til sættet. Du behøver derfor ikke at være bange for, at bestille en forkert oplader eller andet, for at el cigaretten virker. 

På denne side vil du finde flere forskellige startsæt, med forskellige priser og egenskaber. Husk at bruge tid på at kigge på disse startersæt,

Klik her, for at finde netop det sæt, der passer bedst til dig.