Gratis levering ved ordre over 499 kr

Tilføjet i kurv
0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Startersæt

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

1 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Vælg din elektroniske cigaret som startersæt 

Hos Online-kiosken.dk tilbydes et stort udvalg af elektroniske cigaretter.Her vil du altid finde spændende varianter i den bedste kvalitet. Du kan vælge mellem forskellige smagsoplevelser og mængder af nikotin, som passer til dit behov. Hvis du ønsker at prøve en elektronisk cigaret for første gang, så kan du med fordel vælge vores startersæt. Sættet indeholder alt det, som du behøver for at kunne nyde en elektronisk cigaret. Startpakken varierer, men indeholder f.eks.: 

  • 2 x Genopladelig Manuel Lithium Batteri
  • 2 x Kingomizer 
  • 1 x USB Oplader
  • 1 x USB-til-væg adapter 

Kom godt i gang med dit startersæt 

Når du køber et startersæt hos online-kiosken.dk, følger der altid en brugsanvisning med, som gør det meget nemt for dig at benytte din nye elektroniske cigaret. Det smarte startersæt findes i flere forskellige modeller.På den måde er vi sikre på, at vi altid kan opfylde hver enkelt kundes behov. Efterfølgende har du rig mulighed for at tilpasse din elektroniske cigaret, efter dit ønske. Hos online-kiosken.dk finder du et bredt udvalg af e-væske og andet tilbehør, som sørger for at din elektroniske cigaret passer perfekt til dit behov. Med vores høje krav til vores leverandører, kan du altid være sikker på at modtage produkter i topkvalitet. 

Danmarks billigste startersæt 

På trods af at vi altid leverer produkter i top kvalitet, så har vi også Danmarks billigste og bedste priser. Online-kiosken.dktilbyder derfor vores kunder en prisgaranti. Såfremt du finder et startersæt, magen til dem som du finder på Online-kiosken.dk, til en billigere pris end vi tilbyder, så matcher vi den pris. Vi giver dig oven i købet yderligere 10 % rabat på dit startersæt. På denne hjemmeside har du mulighed for at læse og lære mere om elektroniske cigaretter og opleve vores spændende udvalg af elektroniske cigaretter og meget andet.