Gratis levering ved ordre over 499 kr

Tilføjet i kurv
0 vare(r) 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

Vandpibetobak

50 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

50 vare(r)

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Leder du efter nye smagsoplevelser til din vandpibe? Så finder du et stort udvalg af forskellig vandpibetobak her på siden. Vi har et stort udvalg af forskellige mærker, der kommer i forskellige variationer fra det traditionelle tobak til pulver og vandpibesirup. Alle med deres egen unikke duft og smagsoplevelse. Så tage et kig på Online-Kiosken.dk’s sortiment og find nye oplevelser til dig og dine venner. 

Der findes et kæmpe udvalg af forskelligt vandpibetobak. De holder sig som oftest til den søde smag og aroma, men de findes nu i mange andre forskellige variationer. Hvor nogle er det typiske lidt fedtede vandpibetobak /molasses, vi kender fra vandpiber, kommer der nu hele tiden nye typer på markedet. Det kan f.eks. være i pulverform eller små sten, hvor man kan tilsætte en ny aroma via sirup. Det giver nogle atypiske og gode produkter til vandpiber, der smager fantastisk og passer perfekt til alle typer vandpibehoveder. Vi har et stort udvalg af disse unikke produkter, så du kan prøve nogle variationer og finde det vandpibetobak, som passer bedst til dig.

Skab nye smagsoplevelser med flere variationer af vandpibetobak

Hvis du godt kan lide at eksperimentere med smagsvarianterne, så var det måske oplagt at blande dit vandpibetobak? Det gøres nemt med et vandpibehoved med flere hoveder. De findes i udgaver med både to hoveder og tre hoveder, som gør det muligt for dig at blande din egen smagsoplevelse. Foretrækker du at sidde med piben alene, er Half&half versionen måske et bedre alternativ til dig. Alle udgaver lader dig sammensætte tobakken, som du ønsker – f.eks. æble og kirsebær.

Der er meget vandpibetobak at vælge imellem. Derfor sørger vi hos Online-Kiosken.dk altid for at have de bedste produkter og det største udvalg, så du kan finde det tobak, der tiltaler dig. Vores brede udvalg gør det muligt for dig at finde din favoritsmag.

Leder du efter vandpiber, kul eller tilbehør til din vandpibe, så finder du et kæmpe udvalg i vores sortiment. Og husk at hos os får du gratis fragt ved køb over 500kr.