Gratis levering ved køb for over 499

Kokos Kul

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 30

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-30 af 30

Side
pr. side

Kokos kul - høj kvalitet og lang brændetid

Kokos kul til vandpibe er god kvalitetskul, der ikke ødelægger tobakkens lækre smag. Du har behov for en god kul for at få gang i din vandpibe. Vores kokoskul varianter har en lang brændetid og er opbevaret under de helt rette forhold, så din vandpibe ikke går ud med det samme. Vi forhandler et bredt udvalg af kul til vandpibe og har mange kokoskul varianter. Du kan se nærmere på dem her på siden og finde forskellige størrelser og mængder af kul til vandpiben.

Billige priser og flere varianter.

Det skal ikke være dyrt at tænde op i din vandpibe. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af kokuskul. Du finder flere mærker som Amy, Al Duchan Black, Tom Cococha, One Nation og endnu flere. Kullet kommer også i forskellige størrelser. Alt efter hvilken vandpibe du har, kan du finde den rette størrelse kul i vores sortiment.

Pakkerne med kokoskullet findes også med forskellige mængder. Det kommer lidt an på, hvor meget og hvor ofte du ryger vandpibe. Det kan også være en god idé at købe en større pakke, så du ikke lige løber tør og altid har kul klar til vandpiben.

Hvorfor skal du vælge netop kokoskul til optænding i din vandpibe? Det er der flere gode grunde til. Nogle af dem er:

  • Det er en kul af høj kvalitet
  • Det er en kul med lang brændetid
  • Det er let at tænde
  • Det sikrer optimal smag på din tobak
  • Det er en prisfornuftigt løsning

Hos Online-Kiosken finder du altid billige priser på kokoskul til vandpiben. Nogle mærker er dyrere end andre, og du kan prøve dig frem og se, hvilket du synes er bedst til netop din vandpibe.

Hvordan tænder man kokos kul?

Kokos kul er en type kul til vandpibe, som er let at tænde. Det er derfor ideelt at bruge, hvis du ikke ryger vandpibe så ofte, men blot en gang i mellem f.eks. i weekenden med dine venner. Til at tænde for kullet har du behov for en kultænder. Sådan én finder du også i vores sortiment - faktisk også i en pakke sammen med kokoskul.

Opbevaring af kokoskul er også vigtigt. Hvis du køber kul ind til længere tid af gangen, skal du sørge for at opbevare dit kul under ordentlige forhold. Det vil sige, at det ikke må stå i et alt for køligt rum.