Gratis levering ved køb for over 499

Kultænder

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

18 varer

pr. side
 1. Gasbrænder
  Rating:
  0%
  179,95 DKK
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

18 varer

pr. side

Kultænder til vandpibe

En vandpibe kultænder er et must, når du ryger vandpibe. Du skal bruge den til at tænde for det kul, der skal bruges i din vandpibe. Vi forhandler et væld af kultændere fra forskellige mærker. Du finder udelukkende produkter af høj kvalitet og som gør det simpelt for dig at tænde kul til vandpiben. Du kan se nærmere på de forskellige kulstartere her på siden og læse mere om dem under hvert produkt. Skulle du være i tvivl om, hvilken kulstarter du skal vælge? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne. 

Levering i hele DK - lige til døren

Søger du en billig kultænder til vandpibe? Så er du kommet til det helt rette sted. Online-Kiosken forhandler både tobak, kul og tilbehør til din vandpibe. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe en hyggelig og festlig aften med vandpiberygning.

En god kultænder er vigtig at have. Også selvom du kun ryger vandpibe engang i mellem. Der skal nemlig tændes godt op for kullet for at få gang i din vandpibe. Har du fundet dig en kultænder i vores sortiment? Vi leverer naturligvis i hele Danmark og faktisk lige til døren. Så du ikke behøver at gå eller køre for at hente din nye kulstarter. Vi har som noget helt særligt også dag til dag levering. Så skulle du opdage, at du mangler en kulstarter eller er den gamle gået kaput? Det er ikke for sent at bestille og få den leveret inden festen i weekenden.

Når du køber kulstarter hos os, får du altid:

 • Prisgaranti
 • Dag til dag levering
 • Levering lige til døren
 • Et bredt sortiment

Bredt udvalg af vandpibeudstyr

Online-Kiosken forhandler alverdens tobak og tilbehør til vandpiber f.eks. kulstartere. I vores sortiment finder du mange forskellige slags fra mærker som Shisha, Blazer V, Shizu og mange andre. Udover kulstartere finder du også gasbrændere, kulgitter, luftpumper og gas til din brænder. Du kan også tænde dit kul til vandpiben med en gasbrænder. Det kan være lige så nemt som at bruge en kultænder. Det kan være en god idé at udvælge din brænder eller kulstarter, alt efter hvilken størrelse kul du bruger til vandpiben.

Køb kultænder til vandpibe hos Online-Kiosken. Her finder du udelukkende kvalitetsvarer, og du kan altid gøre et godt køb! Find dit udstyr til vandpiben, og sæt gang i den hyggelige stemning.