Gratis levering ved køb for over 499

Glas vandpiber

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side
 1. Corona Hookah
  Rating:
  0%
  399,95 DKK
 2. Glas Tron Type 3
  Rating:
  0%
  1.499,95 DKK
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

15 varer

pr. side

Glas vandpibe i flotte designs

Drømmer du om en flot vandpibe i glas? Hos Online-Kiosken fører vi et bredt udvalg af flotte vandpiber i glas. Du finder både modeller i klar eller farvet glas f.eks. i blå, rød eller pink. De findes i mange forskellige størrelser og udformninger. Vi har helt sikkert en flot vandpibe lige efter din smag. Gå på opdagelse her i webshoppen, og se nærmere på de mange flotte glasvandpiber.

Køb glas vandpibe hos Online-Kiosken i dag! Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vandpiberne. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige model.

Høj kvalitet og stilfuldt udseende

Søger du en billig glas vandpibe? Online-Kiosken er det helt rette sted. Selvom vores mange vandpiber forhandles til særdeles gode priser, kan du stadig regne med høj kvalitet og et flot udseende. For hvorfor skal vandpiben ikke se festlig og smart ud? En flot vandpibe udført i glas giver god stemning hos dine gæster. Den ser fin ud på bordet, hvor I kan stimle sammen om den og hygge med smagene fra lækker vandpibetobak.

Shopper du vandpiber i glas hos os, får du altid mange fordele:

 • Prisgaranti på alle vores produkter
 • Dag til dag levering af din ordre
 • Nem levering lige til døren

Det skal nemlig være nemt at shoppe ny vandpibe - og det skal aldrig være besværligt at købe den online. Vi gør det nemt, hurtigt og billigt for dig at få den nye vandpibe hjem i stuen - så du kan blive klar til fest og hygge.

Alle vores vandpiber er naturligvis i god kvalitet. Mangler du noget tilbehør til vandpiben, så finder du det også her i webshoppen. Vi har alt, hvad du skal bruge til din nye glasvandpibe.

Hurtig levering af din vandpibe

Det kan kun gå for langsomt med at få din nye vandpibe leveret. Du står måske overfor en fest eller forsamling af gode venner i weekenden. Og de forventer og ser måske frem til at hygge med lidt vandpiberygning hos dig. Det er så ærgerligt, hvis den gamle vandpibe eller gået i stykker, og du skal vente længe på at få en ny én. Det er aldrig tilfældet hos Online-Kiosken! Vi har masser af varer på lager og kan levere dem fra dag til dag. Det synes vi, er smart.

Shop din nye glasvandpibe hos os - og få den leveret i morgen!