Gratis levering ved køb for over 499

Slanger / Mundstykker

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-29 af 29

Side
pr. side
  1. Amir Slange
    Rating:
    0%
    149,95 DKK
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-29 af 29

Side
pr. side

Vandpibe slanger i høj kvalitet

Er der ikke mere sug i vandpinen? Det kan være fordi, den trænger til en ny slange. Hos Online-Kiosken finder du et stort udvalg af forskellige typer vandpiber slanger, mundstykker og andet udstyr til vandpiben. Alle produkter er af høj kvalitet og helt perfekte til at "pimpe" din vandpibe med!

Gå på opdagelse i vores sortiment og se efter, om du ikke finder det rigtige udstyr til netop din vandpibe. Vi har mange forskellige slanger og mundstykker i flotte farver.

Hurtig levering af dit vandpibeudstyr

Der er ikke en butik på hvert hjørne i byen, der sælger udstyr til vandpiber. Det kan være lidt svært at opdrive. Det vil vi gerne lave om på. Derfor har vi udviklet en simpel og overskuelig webshop med alt til din vandpibe. Det er blandt andet slanger og mundstykker. Slanger til vandpibe - i vores sortiment finder du slanger i alskens sjove og festlige farver. Find alt fra en sort/grøn slange til pink/gul, blå, grøn eller sort. Slangerne kommer i forskellige længder, tykkelser og udformninger.

Mundstykker til vandpiben - på slangen skal der sidde et mundstykke. Hvis man er flere om at ryge vandpibe, kan det være rart at kunne skifte mundstykke. Du finder alt fra flotte mundstykker i glas til helt billige engangsmundstykker i vores sortiment. Uanset hvilket udstyr du køber, bliver det altid leveret hurtigt. Faktisk fra dag til dag. Vi mener nemlig ikke, at der er nogen grund til, at du skal vente længe på din ordre. Vi pakker og sender samme dag, som du bestiller den. For at sende ordren på mest bæredygtig vis pakker vi ind i miljøvenlige materialer.

Billige priser og prisgaranti

Søger du vandpibe slanger online? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi forhandler nemlig et væld af forskellige slanger til markeds bedste priser. Det gør vi fordi, vi mener, det skal være billigt at købe udstyr til din vandpibe. Vi garanterer de laveste priser på udstyret med vores prisgaranti. Selvom det er billigt, så er det også i orden. Alt udstyret er af god kvalitet, og vi er naturligvis certificeret forhandler.

Køb vandpibe slanger hos os. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig. Prisen er altid den laveste på markedet, og vi leverer dine produkter fra dag til dag. Skulle du have nogle spørge til vores vandpibeudstyr? Så kan du altid kontakte os.