Gratis levering ved køb for over 499

Tilbehør

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-62 af 62

Side
pr. side
 1. Amy - Adapter
  Rating:
  0%
  59,95 DKK
 2. Amy - Diffusor
  Rating:
  0%
  49,95 DKK
 3. Led Light
  Rating:
  0%
  99,95 DKK
 4. Spring huller
  Rating:
  0%
  14,95 DKK
 5. Fryse Kapsel
  Rating:
  0%
  9,95 DKK
 6. Hot Pan
  Rating:
  0%
  49,95 DKK
 7. Børst - Bred
  Rating:
  0%
  34,95 DKK
 8. Flavor Saver
  Rating:
  0%
  19,95 DKK
 9. Oduman LED Gul
  Rating:
  0%
  224,95 DKK
 10. NY
  Stor kulholder
  Rating:
  0%
  159,95 DKK
 11. Huller - Blå
  Rating:
  0%
  14,95 DKK
 12. Diffusor
  Rating:
  0%
  29,95 DKK
 13. Aladdin Huller
  Rating:
  0%
  74,95 DKK
 14. Rense børste
  Rating:
  0%
  19,95 DKK
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-62 af 62

Side
pr. side

Vandpibe tilbehør til lave priser

Mangler du lidt lækkert tilbehør til vandpibe? Du er landet det helt rette sted. Online-Kiosken forhandler nemlig et væld af udstyr til vandpiber. I vores sortiment finder du alt fra diffusor, mundstykker, rensebørster, kultang, adapter, vandpibetaske, luftpumpe og meget mere. Vi har alt, hvad du overhovedet skal bruge til din vandpibe. Om det er til brug, rengøring, reparation eller transport af selve vandpiben - du finder det hele her!

Bredt udvalg af alverdens udstyr

Det skal ikke være besværligt eller dyrt at gøre vandpiben klar til weekendens hyggelige forsamling. Derfor forhandler vi et stort sortiment af tilbehør til vandpiber - vel og mærke til fornuftige priser. Det kræver flere ting at bruge din vandpibe og kunne tænde op i den. Det kan være alt fra en kultænder til nye mundstykker - hvis I f.eks. er flere, der skal bruge den. Vi fører mange smarte og hygiejniske mundstykker til vandpiber. Reparation af vandpiben skal også til en gang i mellem.

Det kan være, at slangen trænger til at blive udskiftet eller at du blot vil pimpe vandpiben med noget sejt udstyr. Rengøring af vandpiben er et must, for at den fungerer, som den skal. Hvor ofte den skal rengøres, afhænger af hvor meget du bruger den. Med det er en god idé at have en rensebørste og vandpiberens liggende klar til brug. Skal du have vandpiben med hen til en ven? Så er det også rart at kunne transportere den, uden at den risikerer at gå i stykker. Det kunne blandt andet være i en smart vandpibetaske, der er egnet til formålet.

Hurtig levering i hele Danmark

Det skal være nemt at købe tilbehør til din vandpibe. Derfor har vi lavet en online shop med lidt af hvert til vandpiben. Shopper du vandpibe tilbehør online hos os, får du fordele som:

 • Prisgaranti på alle produkter
 • Hurtig dag-til-dag levering
 • Stort sortiment at shoppe fra
 • En overskuelig webshop
 • Kvalitetstilbehør til din vandpibe
 • Levering lige til døren
 • Levering i hele Danmark

Som noget helt specielt tilbyder vi dag-til-dag levering. Det betyder, at du modtager varen dagen efter, du har lagt bestillingen. Det kan altså ikke gå meget hurtigere. Og du kan sagtens blive klar til vandpiberygning i weekenden, selvom du er lidt sent ude med at bestille mundstykker, rengøringsudstyr eller lignende. Køb vandpibe tilbehør hos Online-Kiosken og find lige det, du skal bruge til vedligehold, rengøring, "pimping" eller transport af din vandpibe.