Gratis levering ved køb for over 499

Social Smoke

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side

Social smoke - kvalitets tobak med smag

Savner du lækker tobak med god smag? Vi har samlet et bredt udvalg i vores online shop. Et af mærkerne heriblandt er Social Smoke tobak. Dette kvalitetsbrand byder på lækre smagsvarianter som citron, vandmelon, lime, citron, margarita, cosmopolitan og mange flere.

Der er noget for enhver smag, og du finder helt sikkert en favorit i blandt. Er du vant til at bruge den samme smag, kan det være, du skal prøve noget nyt? Hvem ved? Måske du bliver overrasket over den gode smag!

Hurtig levering fra dag til dag

Det skal være nemt at købe tobak. Og det kan heller aldrig gå for hurtigt, når du mangler nyt tobak til vandpiben. For mange er det forbundet med et stort besvær at skulle tage hen til den dér ene specialbutik med tobak. Måske er den en lang køretur væk. Hvis du i stedet shopper din tobak fra Social Smoke online, kan du bestille hjemmefra og få leveret tobakken næste dag.

Tobakken fra Social Smoke leveres i små dåser med 100 g. Dåsen er praktisk, da den kan lukkes igen og også holder på den gode smag. Du finder mange lækre varianter i vores sortiment. Så du kan blive klar til næste gang, du skal ryge vandpibe med vennerne. Eller blot fylde dit eget lager lidt op igen.

Prøv smagsvarianter som:

  • Arctic Lemon
  • Watermelon chill
  • Margarita
  • Lemon Chill
  • Mobster
  • Absolute zero

Og mange flere. Brandet har lykkes med at skabe mange gode varianter. Derfor er det også et af vores populære tobakmærker. Smagene er i top. Du kan forkæle dig selv med dem eller invitere dine venner over til vandpiberygning.

Skarpe priser og prisgaranti

Du skal selvfølgelig også kunne købe din tobak til markeds bedste priser. Vores Social Smoke med forskellig smag er kvalitetstobak, som vi altid forhandler med prisgaranti. Du er derfor altid garanteret den bedste pris på markedet, når du shopper Social Smoke produkter hos os.

Når du shopper din tobak hos os, kan du også altid regne med, at alt sælges lovligt og på bæredygtig vis. Vi har forskellige certificeringer og er derfor godkendt til at sælge tobakken. Derudover bruger vi også miljøvenlige materialer til indpakning og forsøger på den måde at passe på miljøet.

Køb din tobak fra Social Smoke hos Online-Kiosken, og få dag-til-dag levering! Shop online i ro og mag, og udvælg nye smagsvarianter eller genbestil dine ultimative favoritter.